boxpleti

Traim intr-o lume in care se pune din ce in ce mai mult accent pe consumerism… si pana la urma suntem indreptati spre acest lucru si observam acest lucru din calitatea produselor pe care le achizitionam. Care parca sunt facute sa se strice dupa un numar fix de utilizari, indiferent de modul in care il intretinem sau de pretul de achizitie al acestuia. Nu spun ca acest lucru se intampla cu toate produsele prezente pe piata la momentul actual, dar cu o mare majoritate a acestora.

Cum consumerismul este pana la urma o ordine social economica, care ne incurajeaza in mod direct si indirect sa achizitionam atat bunuri, cat si servicii in cantitati din ce in ce mari, trebuie sa fim din ce in ce mai precauti si sa ne documentam din ce in ce mai mult atunci cand cumparam un produs sau un serviciu. Este adevarat ca nimeni nu ne poate obliga sa cumparam mai mult decat avem nevoie, dar uneori o facem fara sa ne dam seama… doar pe ideea de a avea mereu ceva pe care sa punem mana atunci cand avem nevoie, iar acest lucru se vede cel mai bine atunci cand achizitionam alimente… de multe ori cumparam mai mult decat avem nevoie si ajungem sa le aruncam… cand o buna planificare ne-ar ajuta sa evitam acest lucru. Cred ca… pana la urma… noi consumatorii, ar trebui sa fim mai atenti si sa ne reinventam modul in care alegem sa ne facem cumparaturile… avand mereu in gand si protejarea mediului inconjurator.

Astfel, cand atunci cand se consuma foarte mult… produsele trebuie sa circule foarte mult. Iar transportul de produse este o activitate destul de riscanta, iar transportatorii stiu acest lucru. Astfel ca acestia trebuie sa asigure conditii optime pentru toate produsele pe care le transporta si sa anticipeze toate problemele care pot surveni inca din momentul in care acestea sunt incarcate in mijlocul de transport si pana in momentul in care acestea vor ajunge la destinatie si sunt predate catre client. Mai mult decat atat acestia trebuie sa caute solutii prin care sa optimizeze si sa asigure o buna gestionare a spatiului din mijlocul de transport, caci pana la urma acesta este principalul factor care poate reduce considerabil costurile si poate aduce economii substantiale.

Companiile care gestioneaza lanturi de aprovizionare stiu… sau ar trebuie sa fie constienti de faptul ca intr-un mijloc de transport spatiul poate fi irosit… din cauza unei utilizari ineficiente al acestuia. Astfel ca planificarea, cat si supravegherea logisticii sunt aspecte ce nu trebuie deloc ignorate. Iar optimizarea procesului de depozitare si transport al marfurilor, pe langa livrarea la timp, protectia marfurilor, cat si minimizarea costurilor de livrare si de depozitare, trebuie sa fie o prioritate atat pentru transportator, cat si pentru client. O solutie optima poate asigura toate cele de mai sus este reprezentata de boxpaleti pliabili.

Folosind o solutie eficienta de depozitare si transportare a marfurilor vei reduce atat costurile de ambalare, vei reduce costurile logistice si vei livra marfa in timpul promis si in cele mai sigure conditii… si toate acestea pot fi obtinute cu un boxpalet de calitate, care poate asigura si o buna optimizarea a spatiului. Unul dintre cele mai importante avantaje al boxpaletilor pliabili este faptul ca acestia permit o utilizate eficienta in logistica de retur, deoarece containerele cu peretii laterali pliabili ocupa foarte putin spatiu atunci cand se asigura la transportul de retur, dar si in cazul depozitarii containerele goale si neutilizate.

Este foarte important si esential sa mentionam ca o buna utilizare ca o buna spatiul din colete si containere va reduce considerabil numarul vehicule necesare pentru asigurarea transportul marfurilor. Astfel, pe langa faptul ca poti livra mai mult, vei economisi bani, dar vei ajuta si la protejarea mediului inconjurator de emisiile de CO2, dar si de alte substante foarte nocive… mai mult decat atat vei contribui si la asigurarea unui trafic mai lejer.

Boxpeletii pliabili sunt solutii perfecte si pentru companiile care au depozite mai mari sau mai mici. Caci indiferent de dimesiunile depozitului acestia trebuie sa beneficieze o organizare excelenta, care sa asigure o coordonare impecabila si care pastreze marfa in conditii optime impiedicand deteriorarea acesteia si reducand eforturile angajatilor.

Indiferent de care parte a baricadei de afli, daca esti in cautarea unei solutii optime pentru transportul sau pentru depozitarea marfii, cauta sa te documentezi cat mai bine. O solutie deloc de ignorat sunt, asa cum spuneam si mai devreme boxpaletii din plastic pliabili sau cu colturi intarite, cu o baza solida sau cu suport pentru etichete care sa te ajute sa identifici continutul usor… unul care sa tina umiditatea la distanta si care sa permita circulatia aerului, dar care sa fie si perfect adaptabil chiar si in cele mai dificile medii. Acestia sunt perfecti si pentru companiile care transporta sau depoziteaza fructe sau legume – caci pentru acestea igiena reprezinta sau ar trebui sa reprezinte cel mai important aspect, deoarece ei sunt foarte usor de intretinut (de spalat si de uscat).

Mai mult decat atat containere pliabile faciliteaza considerabil reincarcarea sau descarcarea marfurilor din magazin, fiind extraordinar de accesibile.

Oricare ar fi solutia pentru care optezi asigura-te ca o alegi pe cea care satisface cel mai bine toate cerintele tale… chiar si pe cele mai exigente dintre ele. Mai mult decat atat nu uita si de mediul inconjurator, cu totii suntem responsabili de sanatatea si protejarea acestuia. Asa ca nu neglija acest aspect.