Spaghete cu carne tocata

Ingrediente:

  • 400 g spaghete
  • 300 g carne tocata de vita
  • 4 rosii
  • 250 ml apa
  • 1 plic cu amestec pentru spaghete bolognese
  • 70 g parmezan ras
  • 10 ml ulei de masline
  • busuioc
  • piper

Mod de preparare:

  1. Inabusi carnea de vita in putin ulei de masline.
  2. Adaugi rosiile decojite si taiate cubulete.
  3. Potriveste gustul de piper si lasa pe foc redus pana scade sosul.
  4. Aromatizeaza cu putin busuioc.
  5. Separat, fierbe spaghetele in apa cu un praf de sare si o lingura de ulei.
  6. Scurge-le si repartizeaza-le in farfurii.
  7. Pune deasupra sosul de carne si presara parmezan ras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *