relatie la distanta

Evita comunicarea excesiva
Stii vorba aia „less is more”? Ei bine, si in aceasta situatie se aplica din plin. Sa compensezi distanta dintre voi cu discutii triviale, din ora in ora, poate deveni extrem de plictisitor si obositor. In plus, nu face decat sa evidentieze lipsa esentelor dintre voi, dar si o doza considerabila de posesivitate, iar rezultatele nu au cum sa dea valori pozitive. Sunt unele momente in care e de bun augur sa te rezumi la un „Buna dimineata!” si „Seara buna!”.

Incearca sa vezi aceasta situatie ca pe o oportunitate
O relatie la distanta poate fi privita fie ca o drama, fie ca o portiune de drum pe care ambii parteneri trebuie sa o parcurga impreuna, dar separat. Este un test al timpului, al spatiului, care pune la incercare limitele fiecaruia si poate scoate la iveala autenticitatea sentimentelor voastre.

Stabileste niste reguli
Pentru a nu aparea surprize, vorbiti din timp despre asteptarile pe care le aveti unul de la celalalt in toata aceasta perioada. Stabiliti un set de reguli in ceea ce priveste nivelul de angajament al fiecaruia, loialitatea. Incercati sa priviti dincolo de ipocriziile pe care vi le livrati zilnic. Comunicati deschis despre ceea ce vreti!

Teluri
Cred ca nu mai e nevoie sa punem in discutie faptul ca nu puteti duce o viata intreaga intr-o relatie la distanta. Asa ca incercati sa vorbiti din timp despre scopul acestei separari, durata si planurile viitoare. Este important sa mergeti in aceeasi directie sau macar sa va dati seama din timp daca este ori nu posibil acest lucru.

Talk dirty
Pasiunea este, fara indoiala, unul dintre cele mai importante elemente dintr-un cuplu. Sunt multe metodele prin care o poti mentine aprinsa, iar jocurile de cuvinte cu aluzii sexuale nu ar trebui evitate.

Profita de orice ocazie pentru a va intalni
Cu toate ca presupune sacrificii financiare, incearca sa organizezi, atunci cand este posibil, diferite intalniri cu partenerul fie si numai pentru cateva ore.