Salau la cuptor

Ingrediente:

  • 2 salai
  • ulei de masline
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 ceasca de vin alb sec
  • 1 ceasca sos de rosii
  • 1 mana de rosii cherry
  • patrunjel proaspat
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 1 lamaie

Mod de preparare

  1. Se curata cei doi pesti dupa care se cresteaza.
  2. In crestaturi se pun felii de lamaie.
  3. Presarati cu sare si piper si puneti apoi intr-un vas.
  4. Usturoiul tocat marunt se presara peste pesti.
  5. Se pun la cuptor pentru 10 minute.
  6. Dupa 10 minute ii scoatem si adaugam peste rosiile cherry taiate in doua.
  7. Ii bagam din nou la cuptor, iar cand s-au rumenit rosiile turnam peste ei o ceasca de vin si una de sos de rosii.
  8. Ii punem din nou la cuptor pentru 15-20 de minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *