Remorci auto bune

Deseori ne confruntam cu dificultatea de a transporta diverse obiecte cu masina din cauza lipsei de spatiu din portbagaj. Sunt situatii cand vrei sa schimbi chiria, orasul sau poate vrei sa mergi la camping pe o perioda mai lunga, iar portbagajul nu iti asigura spatiul necesar pentru a transporta obiectele de care vei avea nevoie. O remorca auto rezolva orice situatie de acest fel, deoarece poate fi atasata de vehicul. Insa, pentru a atasa o remorca la vehiculul personal, trebuie sa stim ce reguli sunt prevazute in codul rutier pentru o astfel de operatiune. In general, pentru carnetul de conducere categoria B, remorca 750 kg este greutatea maxima permisa. Remorca auto, la fel ca autoturismul, se inmatriculeaza permanent, temporar sau pentru probe, la autoritatea competenta in raza careia proprietarul isi are domiciliul sau sediul, pentru cetateni romani, ori resedinta sau domiciliul, in cazul cetatenilor straini.

De ce trebuie sa tii cont cand conduci o remorca?

In primul rand trebuie sa exersezi intoarcerile si parcarile, deoarece este mult mai greu sa parchezi cu spatele un autoturism care are agatat de el o remorca auto, fata de unul care nu are. Nu pleca la drum inainte de a exersa aceste doua lucruri, deoarece risti sa ii incurci pe ceilalti soferi ori sa blochezi traficul incercand sa parchezi.

Al doilea aspect care este la fel de importat este sa realizezi tot timpul ca greutatea autoturismului tau este cu o treime mai mare, iar lungimea a crescut si ea considerabil. Cu alte cuvinte trebuie sa fii mult mai atent la viteza cu care circuli pe portiuni care pot fi alunecoase si sa fii foarte atent atunci cand virezi.

Cat de eficienta este remorca de 750 kg?

Remorca care intra in categoria de 750kg, este extrem de utila nu numai pentur cei pasionati de calatorii, dar si pentru micii intreprinzatori cu magazine, deoarece pot transporta un volum mare de marfa catre magazinul sau barul lor. Nu de putine ori am vazut, mai ales in comune care se afla departe de oras, cum patronii magazinelor din zona transporta marfa en-gross, cu ajutorul unei remorci de 750 kg. Este practica si usor de atasat la o masina de categoria B. Desigur, o masina cu motor puternic va ajuta si mai mult, insa remorca auto de 750 kg, a fost proiectata pentru a fi folosita de catre orice conducator cu permis de categoria B.

Site-ul depozitulderemorci.ro, ofera o gama vasta de produse, iar clientii pot alege remorca care li se potriveste cel mai bine. In categoria de remorci 750kg gasim doua tipuri: 

-Remorci auto cu frana;

-Remorci auto fara frana. 

De obicei, remorcile auto fara frana se vor opri odata cu autovehicolul, insa soferul va trebui sa fie mai atent la limita de viteza si sa “simta” cand este nevoie sa incetineasca. In schimb, remorca cu sistem propriu de franare este ceva mai sofisticata, deoarece poate fi conectata la senzorul masini astfel incat, daca autovehicolul franeaza automat si remorca va frana. La depozitulderemorci.ro gasesti cele mai bune remorci auto!