curatenie domiciliu

De la fereastra mansardei mele priveam dezastrul din curte si ma cuprindea melancolia. Sarcinile de lucru depaseau puterea mea de concentrare. Aveam de facut planificarile pentru fiecare clasa in parte, de trecut elevii pe platforma si de trimis invitatii profesorilor si mai ales de realizat planificarea optionalelor la Stilistica si Redactare textelor.

Munti de hartii, conturi pe paltforme, materiale de postat, mesaje de trimis. A inceput scoala si conditiile sunt extrem de stresante.

 Nici mansarda nu imi mai ofera romantismul de altadata, mai ales ca pe fereastra vad frunzele uscate care formeaza un covor prafuit, iar in camera mea sunt multe de facut. In zilele cu soare talpile mi se umplu de praf, in cele ploioase de resturi de frunze pe jumatate putrezite.

 In casa, vopseaua de pe tamplarie trebuie reimprospatata, peretii zugraviti, casele de păianjen de la inaltime sterse, iar eu am atatea de facut!

Asa m-am trezit cautand pe internet curatenie la domiciliu si am gasit site-ul firmei Helppy.ro. Am cercetat cu atentie sa vad ce servicii pot solicita si sa fac urgent o programare.

Am descoperit cu bucurie ca echipa laudata de toti clientii trimite oameni harnici si constiinciosi care fac curatenie si in curte sau in gradina, dar si in casa si tot ei repara ceea ce este stricat.

Fericita ca exista o firma care ofera servicii curatenie Bucuresti de calitate premium, am solicitat ajutorul mai ales ca am aflat ca operatorii de curatenie fac totul cu bucurie, deviza lor fiind sa ajute oamenii.

Le-am explicat ca nu ma pot concentra fiindca ma streseaza dezordinea din curte si peste doua zile erau acasa la mine. Echipati cu tot ce aveau nevoie au aranjat curtea in cateva zeci de minute. Actionau ca albinele si munceau responsabil, fiindca trebuie sa recunosc ca intre doua documente redactate si postate pe paltforma, i-am urmarit.

Nu trageau de timp, nu aruncau gunoiul aiurea si maturau si pe sub cosul de gunoi si pe sub balansoar si pe sub mobila de pe terasa.

Am zambit si am putut sa lucrez mai departe nestingherita.

Apoi au intrat discret in vila. Le-am spus ca doresc curatenie generala, activitate care include: zugravitul, vopsitul usilor, spalarea pardoselii, mutarea pieselor de mobilier si curatarea acestora de praf.

Mi-au promis ca in trei zile totul va fi gata. Era o munca uriasa si am fost circumspecta, dar au cerut voie sa lucreze si in timpul in care eu mergeau la munca.

Si minunea s-a infaptuit ca intr-o poveste. De fiecare data cand ma intorceam, in casa mirosea mai frumos, fiindca produsele folosite de ei erau ecologice, curatenia prindea contur.

Au lucrat contra-cronometru si a venit si ziua in care am luat in primire o casa care se invartea dupa soare.

Acum pot lucra linistita si randamentul a crescut, in plus, nu am renuntat la serviciile lor. Frunzele cad mereu in curte, iar ei vin periodic sa le mature si sa adune crengile uscate, fiindca altfel mizeria din curte ajunge pe hol.

Tot ei imi fac si curatenia de intretinere, iar eu pot sa imi indeplinesc sarcinile de serviciu la timp si foarte bine.