electronice amanet

Trebuie sa stii de la inceput ca noi suntem empatici si dorim sa gasim o solutie financiara si pentru tine. Poti discuta cu fostii nostri clienti si te poti interesa pe internet sa vezi ca nu urmarim o solutie care sa ne avantajeze pe noi in exclusivitate, ci dorim ca tu sa fii multumit si sa iti poti cumpara tot ce iti trebuie in casa.

Traversam o perioada grea, dar ne putem ajuta reciproc sa trecem mai usor peste criza generata de pandemie.

Poate ai primit trista veste ca nu mai este nevoie de tine la locul de munca si ai datorii, poate regreti clipele de prosperitate, cand ti-ai facut toate poftele si nu ai pus un ban bine pentru zile negre. Nu te lasa prada depresiei si intra pe site-ul nostru, sa gasim impreuna o solutie care sa te scoata din impas!

Prima veste buna pe care ti-o dam este aceea ca noi cumparam electronice cu banii pe loc si oferim cel mai bun pret de pe piata.

Imposibil sa nu ai in casa doua telefoane mobile, o tableta, un laptop, un sistem performant pentru jocuri online sau aparate de fotografiat foarte bune! Sa stii ca toate cele pe care nu le folosesti se uzeaza moral si in plus reprezinta o risipa, in conditiile in care ai mare nevoie de bani.

Probabil nu iti doresti sa iesi in oras si sa vii pana la ghiseu sa te interesezi si te intelegem. Multi merg pe principiul evitarii expunerii la riscuri si au mare dreptate. Si in aceasta privinta venim in intampinarea nevoii tale de garantare a sanatatii si te anuntam ca poti intra pe site-ul nostru si ti se ofera in orice moment asistenta online gratuita, sa stii daca este cazul sa vii la ghiseul celei mai apropiate Case de Amanet de locuinta ta.

Toti asistentii online care lucreaza pentru noi sunt seriosi, disponibili si politicosi. Te vei convinge de acest lucru din primele schimburi de replici.

Vei fi informat cu exactitate in privinta pretului si vei sti daca te vei mai prezenta la ghiseu sau nu. Pretul ti se stabileste cu onestitate in functie de marca si performantele aparaturii pe care doresti sa o vinzi.

La ghiseele noastra nu este aglomeratie, fiindca avem grija sa ne protejam clienti. Vei observa cat de atent lucreaza cei care va servesc si modul in care respecta regulile.

Daca alegi sa vinzi, nu mai ai nicio obligatie, ci pleci cu banii si ii folosesti unde ai nevoie de ei.

Avem insa si servicii de amanetare foarte avantajoase, adica iti oferim un imprumut pana te pui pe picioare, cu o dobanda simbolica de 3 lei pe zi pentru suma de 1000 de lei si in schimb trebuie sa garantezi cu un obiect de valoare de care avem grija, pana restitui suma, plus dobanzile datorate.

Am gandit acest serviciu pentru cei care au obiecte dragi pe care nu se indura sa le instraineze, dar de care se pot lipsi o vreme si care au mare nevoie de bani.

La noi nu exista taxe sau comisioane ascunse, totul este la vedere, iar pentru bijuteriile din aur si argint exista un calculator online cu ajutorul caruia iti poti planifica totul.

Datorita lui vei sti cati bani iei de la noi si cati bani vei restitui dupa 30 de zile. Poti amaneta pentru minim 5 zile si maxim 30 de zile.

Vestile bune continua insa. Primim la amanet sau cumparam cu banii jos si cu cele mai avantajoase preturi de pe piata urmatoarele bunuri pe care le ai:

-ceasuri de lux. Cu asemenea valori este periculos sa te plimbi pe strada, in special dupa lasarea intunericului, dar este periculos si sa le tii in casa si sa se stie acest lucru. Cel mai sigur pentru tine este sa le vinzi si sa iti chivernisesti atent banii. Cand spunem ceasuri de lux ne gandim la ceasuri din aur sau din argint sau ceasuri cu mecanisme rare si sofisticate, capabile sa masoare timpul cu maxima precizie.

-diamante. Poti sa aduci la noi bijuterii din metale pretioase cu diamante montate sau numai pietrele pretioase. Sa fii sigur ca le evaluam corect si ca vei fi multumit de tranzactie.

-bijuterii din aur, argint sau platina. Ai un calculator pe site si poti sa evaluezi singur marfa pe care o detii. Le poti vinde sau amaneta este alegerea ta. Poti sa vii la noi si cu lantisoare din aur rupte, inele usor deformate, fiindca le primim in mod sigur si iti dam banii pe ele.

-monede si fragmente de bijuterii din aur sau din argint.

-opere de arta valoroase.

Speram ca te-ai linistit, citind oferta noastra si ca ai inteles ca suntem aproape de oameni si le dorim binele. In cazul amanetarii nu facem presiuni de niciun fel, daca la termenul stabilit nu poti aduce banii, ci oprim bunurile, conform contractului si nu apar complicatii de tipul celor generate de un imprumut bancar.

Sa stii ca nu te intrebam ce faci cu banii si nu te judecam in nici un fel. Nu iti cerem adeverinta de salariat sau nu stiu ce acte, nu te punem in dificultate in nici un fel, ci discutam cu tine intre patru ochi si iti dam banii discret si pe loc, cand te prezinti la ghiseu.

Te vei convinge de toate acestea de la prima colaborare si vei mai veni pe la noi. Nu te lasa prada depresiei daca ai nevoie urgenta de bani si detii bunurile care se afla in lista pe care ti-am prezentat-o!