placa de intins parul

Placa de intins parul este un accesoriu foarte util atat pentru indreptarea parului cat si pentru realizarea unor bucle absolut perfecte.

Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le iei in calcul atunci cand alegi o placa de intins parul:

Temperatura

Placile de intins parul au mai nou functii care iti permit sa ridici sau sa scazi temperatura, lucru care te ajuta sa iti intinzi rapid parul, fara sa il deteriorezi prea mult.

Incalzire rapida

In momentele in care te grabesti sa placi undeva si vrei neaparat sa iti intinzi parul, ultimul lucru de care ai nevoie este o placa de par care se incalzeste in 15 minute. Cauta o placa de par care sa se incalzeasca in aproximativ 60 de secunde.

Placi inguste, invelis ceramic sau teflon

Placile inguste iti permit sa manevrezi mai usor suvitele de par, in timp ce invelisul ceramic sau de teflon protejeaza firele de par.

Pretul

In mod sigur, pretul joaca un rol important in alegerea unei placi de par. Trebuie sa stii ca in principiu, cu un buget de intre 100 si 150 ron poti achizitiona o placa de par destul de performanta, cu afisaj electronic etc. Pentru a te asigura ca vei gasi cel mai bun pret, dupa ce te-ai hotarat asupra unui model, cauta-l pe price.ro.