bijuteriile pentru nuntă

Pentru majoritatea oamenilor, nunta este cel mai important eveniment din viață și totul trebuie să iasă perfect. De la fotograf, restaurant, meniu, tort, rochie, DJ, bijuterii, invitați totul trebuie să iasă exact așa cum a fost plănuit. Adesea detaliile mici sunt cele care contează cel mai mult și vrei ca și ele să fie puse la punct cu mult timp înainte de a începe nunta pentru a nu te trezi că ai de rezolvat probleme pe ultima sută de metri.

Bijuteriile fac parte din categoria detaliilor mici, dar care vor fi observate de toată lumea, deoarece acestea se completează cu tonul pielii și cu rochia de mireasă. Astfel, mai jos dezbatem pe larg acest subiect și facem câteva recomandări cu privire la cumpărarea bijuteriilor pentru nuntă.

Culoarea pielii

Așa cum spunea, bijuteriile trebuiesc alese în funcție de culoarea pielii și, spre exemplu, pielea mai deschisă la culoare este complimentată de bijuterii care au culori calde, iar tonurile mai închise de piele fac o combinație foarte bună cu bijuterii deschise la culoare precum argintul și platina. În aceste combinații, bijuteriile vor ieși mai mult în evidență și vor face un contrast armonios între tonurile lor de culoare și cele ale pielii.

Fă o alegere bună și când vine vorba de rochie

Rochia de mireasă este, probabil, cea mai scumpă achiziție pentru nuntă și trebuie să iasă din evidență, nu vrei să fie eclipsată de bijuterii, dar nici nu vrei ca diferența dintre cele două să fie una foarte mare. Astfel, atunci când vrei să cumperi bijuterii asigură-te că ai deja rochia de mireasă și le poți încerca astfel încât să se potrivească. Nu vrei ca un colier să fie mult prea lung și să acopere anumite dealii ale rochiei sau să fie mult prea scurt și să existe un spațiu liber, neacoperit de ceva.

Astfel, recomandarea în ceea ce privește alegerea bijuteriilor este ca acestea să fie destul de mici încât să nu acopere rochia, dar să aibă un stil unic care să se afle în armonie cu aceasta și să creeze un stil vestimentar care să iasă în evidență ca un întreg.

Bijuteriile pentru păr

Pentru a încheia capitolul de stil vestimentar cu siguranță va trebui să te decizi și asupra unei coafuri și dacă vrei ca aceasta să aibă inserate bijuterii sau alte elemente care să iasă în evidență. Astfel, poți alege diferite bijuterii care să îți pună în valoare ținuta și culoarea părului. De asemenea, trebuie să se integreze și cu celelalte elemente stilistice și bijuterii pe care le-ai ales. Așa că ajungem din nou la ce vorbeam mai sus și anume la faptul că ținuta trebuie gândită ca un întreg care să se afle în armonie perfectă.

În incheiere, voi preciza faptul că indiferent ce porți trebuie să ai grijă să te reprezinte pentru că nu poți forța o ținută care nu are deloc legătură cu personalitatea ta indiferent cum îți spun ceilalți că trebuie să te îmbraci. Așa că fă ce îți place, ține cont de regulile de bază și bucură-te de nunta ta.