Cheesecake cu lapte condensat

Ingrediente

Blat:

  • 250 gr. biscuiti,
  • 100 gr. de unt,
  • 1 lingura cacao.
  • 200 gr. smantana,
  • 200 gr. branza,
  • 200 gr. lapte condensat,
  • 3 oua,
  • 4 mandarine,
  • vanilie.


Decor

  • gem de zmeura sau capsuni

Mod de preparare:

Cu ajutorul unui robot de bucatarie maruntim biscuitii. Topim untul, il racim putin si impreuna cu laptele si lingurita de cacao incepem sa amestecam biscuitii pana vom obtine un aluat.

Tapetam tava cu hartie de copt, punem biscuitii in tava si apasam bine pe intreaga suprafata a tavii, inclusiv pe lateralele acesteia. Punem apoi tava la frigider pentru a se intari blatul.

Urmatorul pas este de a prepara crema de branza.

Cu ajutorul unui mixer amestecam smantana, branza si laptele condensat circa 2 minute. Adaugam treptat ouale apoi sucul de la mandarine si vanilia.

Turnam intreaga compozitie peste blatul de biscuiti apoi introducem prajitura in cuptorul preincalzit la 150 grade, pentru o ora.

Cand este gata oprim cuptorul si o lasam asa pentru inca 2 ore.

Ulterior, este de recomandat sa tineti tortul la rece pentru inca 6 ore.

Cheesecake cu lapte condensat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *