Târgul Sweet Fest Alina Avram 19 octombrie 2015 No Comment

Cele mai fastuoase delicii dulci îți dau întâlnire la târgul Sweet Fest, ediția de Halloween.

Vârcolacii, liliecii și fantomele prind viață prin diverse gusturi și arome, în perioada 26 octombrie – 01 noiembrie la Sweet Fest,  în mall Promenada,  Calea Floreasca nr. 246B, metrou Aurel Vlaicu.  

De Halloween, cele mai înfricoșătoare coșmaruri se transforma în dulciuri și ciocolată, iar târgul Sweet Fest își propune să transforme această sărbătoare într-un paradis al dulciurilor, cu produse care de care mai înfricoșătoare, dar cu gust și design aparte.

În cele șapte zile de festival o să ne delectăm papilele gustative cu minunatele bunătăți formate din praline belgiene,  specialități grecești, turcești și libaneze, torturi special create pentru diverse ocazii, figurine și sculpturi din marțipan, cupcakes, cake pops, macarons, cozonac tradițional, prăjituri românești, specialități din miere de albine, sucuri naturale, delicatese din popcorn, deserturi raw vegan, sortimente de cafea și ceaiuri, ustensile și recipiente pentru depozitarea alimentelor, precum și zeci de condimente și mirodenii atent selecționate.

Faimoasa ciocolată, deja consacrata ca un deliciu culinar,  o sa vă întâmpine la târg în diverse forme și culori, simplă, cu alune sau nuci, fructată sau condimentată, care de care mai ademenitoare.

Călătoria gastronomică prin tărâmul celor mai “terifiante” deserturi o să fie însoțită de spectacolul vizual în care poveștile de groază prind forma într-un mod inedit prin decoruri surprinzătoare, concursuri, face painting pentru cei mici, degustări de produse și multe alte surprize.

Sweet Fest, ediția de Halloween, debutează luni, 26 octombrie, orele 10:00 și se încheie duminica, 01 noiembrie, orele 22:00. Accesul vizitatorilor este gratuit, în toate cele 7 zile de eveniment.

Detalii suplimentare:
Sebastian Teodoru
Organizator Sweet Fest
Email: contact@sweetfest.info
Tel: 0761 462 262
www.facebook.com/SweetFest


No Comment

Spune-mi ce crezi despre această rețetă! Părerea ta contează pentru mine!