Revista Mămica de azi (iulie 2015) Alina Avram 3 iulie 2015 No Comment

Luna aceasta mă găsiți din nou în paginile revistei Mămica de azi cu 8 rețete de înghețată. Rețetele le găsiți și la mine pe blog aici. M-a încântat această colaborare pentru că mi-a dat ocazia să încerc cât mai multe rețete de înghețată, să testez cât mai multe gusturi și arome. A fost o plăcere să pregătesc rețetele pentru luna aceasta. Înghețata rămâne una dintre marile mele pasiuni în materie de deserturi. Niciodată nu o să mă dau în lături de a încerca o rețetă nouă. Mă tenta chiar să mă înscriu la un curs special pentru pregătirea înghețatei și a altor deserturi din aceeași gamă, dar deocamdată mi-am abandonat visul în favoarea altora mai urgente și mai importante, desigur tot din același domeniu al patiseriei-cofetăriei. 
Găsiți în paginile revistei rețete la care nu aveți nevoie de un aparat pentru pregătirea înghețatei, dar găsiți și rețete la care e recomandat să folosiți un astfel de aparat. Oricum, cu siguranță o să găsiți și 1-2 rețete care o să vă tenteze să le încercați. Preferatele mele sunt cele cu ciocolată, vanilie și desigur tortul de înghețată. Am mers pe rețete simple, gusturi comune care să le placă mai ales celor mici.  Eu zic că aveți de unde alege astfel încât să vă mulțumiți piticii, dragi părinți.
Mi-ar plăcea să cumpărați revista și să-mi trimiteți o poza cu voi răsfoind-o. Deocamdată eu nu o pot răsfoi, dar m-aș bucura să o răsfoiți voi și pentru mine. Dacă îmi apreciați munca, rețetele și activitatea mea online cu siguranță o să vă placă și revista. Vă mulțumesc!

No Comment

Spune-mi ce crezi despre această rețetă! Părerea ta contează pentru mine!