Ruladă de porc cu ardei copți și cașcaval Alina Avram 30 decembrie 2014 5 Comments

Această ruladă am pregătit-o pentru Crăciun așa că de sfârșit de an nu o să mai pregătesc niciun fel de ruladă. Sunt foarte ușor de pregătit și pot fi servite atât calde cât și reci. Varianta cu ardei copți e pentru prima dată când o încerc și e super bună. Ardeii copți i-am avut în congelator așa că treaba a decurs foarte repede.

Ingrediente:

1 kg de carne de porc
100 g de cașcaval
3-4 ardei copți
sare, piper
puțin ulei de măsline

Mod de preparare:

Aveți nevoie de o bucată de carne pe care să o puteți felia și ulterior bate puțin cu ciocanul. Eu am avut două bucăți din care am reușit să scot două felii mari de carne pe care le-am bătut puțin cu ciocanul.
Se condimentează cu sare și piper, se așază deasupra ardeii copți și cașcavalul și se rulează. Se prinde carne cu scobitori sau cu sfoară. Se pun ruladele într-o tavă unsă cu ulei și se toarnă și puțină apă. Se coc la coc potrivit și se învârt din când în când pentru a se rumeni pe toate părțile. Se scot scobitorile și se servesc calde sau reci. 






Să vă fie de bine!

5 comentarii :

Spune-mi ce crezi despre această rețetă! Părerea ta contează pentru mine!