Brie en Croûte Alina Avram 10 decembrie 2014 4 Comments

Eu de obicei brânza brie o consum așa: ung două lipii cu brânză. pun struguri deasupra și coc lipiile una peste alta în tigaie până se înmoaie brânza. Apoi tai în triunghiuri și savurez! Nici varianta asta nu e deloc de ignorat, e delicioasă pe cuvânt vă spun! Și e foarte simplu de pregătit! Și nu mai zic că are așa un aspect festiv de sărbători de iarnă!

Ingrediente:

250 g de brie
un pachet de foietaj
2 linguri de miere de albine
câteva migdale 
crackers(opțional)

Mod de preparare:

Se pune brânza în mijlocul aluatului, se toarnă deasupra mierea de albine și se distribuie migdalele. Se împăturește. Nu e musai să faceți steluțe, mie mi-a mai rămas aluat și de asta le-am făcut. Puneți brânza în tavă și dați-o la cuptor să se rumenească aluatul. Cu cât îl lăsați mai mult cu atât se va topi mai bine brânza din interior. Aluatul meu fiind destul de mult nu s-a topit chiar tare brânza, dar nu a fost bai, a fost delicios totul! 




Să vă fie de bine!

4 comentarii :

Spune-mi ce crezi despre această rețetă! Părerea ta contează pentru mine!