Bruschete cu somon și măsline Alina Avram 24 martie 2013 12 Comments

Îmi plac bruschetele de toate felurile. Într-un timp mâncam foarte des bruschete cu roșii și busuioc. Sunt tare bune și au puține calorii. De această dată am ales să mă răsfăț cu bruschete cu somon, cremă de brânză și măsline. Reprezintă o gustare ideală și se pregătesc tare repede. Sunt convinsă că o să vă placă și vouă dacă o să le pregătiți.

Ingrediente:

o franzelă mică
100 g de somon afumat
100 g de cremă de brânză
2 linguri de smântână
câteva fire de ceapă verde
câteva măsline
ulei de măsline

Mod de preparare:

Cantitățile sunt orientative. Voi le puteți adapta gusturilor personale. Franzela se taie felii ce se stropesc cu puțin ulei de măsline. Se așază într-o tavă și se dau la cuptor să se rumenească puțin. Crema de brânză se amestecă cu smântâna și ceapa verde. Se distribuie apoi pe feliile de franzelă rumenite. Se pun deasupra feliuțele de somon afumat, măslinele tăiate în jumătate și se decorează cu câteva fire de ceapă verde. Asta e tot. Simplu, gustos și sățios!


Să vă fie de bine!

12 comentarii :

  1. As putea minca in fiecare zi.
    Sint divine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce pofta mi-ai facut!!! Imi place f mult somonul afumat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Alina imi plac bruschetele, imi place somonul... Merg de minune impreuna.

    RăspundețiȘtergere
  4. multe retete pe care o sa le incerc..te citesc cu placere si pe facebook

    RăspundețiȘtergere

Spune-mi ce crezi despre această rețetă! Părerea ta contează pentru mine!