filme pe care le-am văzut

Am făcut o listă cu filme pe care aștept să le văd în 2019 și astăzi vreau să vă prezint și vouă 10 nume de pe această listă în caz că n-aveți idei pentru ce să mai mergeți pe la cinema. Pe cele din ianuarie-februarie deja le-am văzut, dar mai e mult până la ultimul care sunt sigur că se va ridica la așteptările mele.

1. Glass – ianuarie 2019

Cel de-al treilea film din trilogia Unbreakable se anuntă promițător și abia aștept să văd care va fi cursul acțiunii și în ce situații va mai fi pus Kevin Wandell Crumb.

2. Alita: Battle Angel – februarie 2019

Filmul o are în rol principal pe Alita, un android care se luptă pentru a-și descoperi trecutul și a-și întrece limitele.

3. Captain Marvel – martie 2019

Probabil Captain Marvel este cel mai așteptat film al anului 2019 datorită faptului că urmează să avem parte de o încheiere la povestea răzbunătorilor după lupta lor cu Thanos. Cu toate acestea, Captain Marvel este doar filmul în care aceasta este introdusă în universul cinematografic Marvel și încheierea despre care vorbeam se va întâmpla în Avengers: Endgame.

4. Dumbo – martie 2019

Acum serios, cine nu vrea să vadă elefănțelul ăsta adorabil care zboară?

5. Avengers: Endgame – aprilie 2019

Cum spuneam și mai sus, acesta este filmul de unde vom afla ce s-a întâmplat după ce Thanos a făcut să dispară jumătate de galaxie.

6. IT: Chapter 2 – septembrie 2019

A doua parte a filmului horror care a băgat spaima în mulți cinefili se întoarce pe marile ecrane din cinematografe în septembrie 2019 și promite să-ți strice puțin somnul după ce-l vezi. Este o adaptare a poveștii lui Stephen King și acțiunea are loc la 30 de ani după primul film.

7. Îngerii lui Charlie – noiembrie 2019

Filmul regizat de Elizabeth Banks vine pe marile ecrane avându-le în rolurile principale pe Kirsten Steward, Naomi Scott și Ella Balinksa.

8. Frozen 2 – noiembrie 2019

Este mult așteptata continuare a filmului din 2013.

9. Jumanji Welcome to the Jungle 2 – decembrie 2019

Nu pot spune că acest film va fi unul foarte wow, dar cu siguranță mă va amuza și abia așept să-l văd.

10. Star Wars – Episode IX – decembrie 2019

Am lăsat ce e mai bun la final și trebuie să recunosc, abia aștept să văd episodul 9 din seria Star Wars. Mai ales că se preconizează că acesta va fi ultimul din această serie.

Sper ca aceasta listă să vă fie de folos și să vă ajute în alegerea filmului perfect atunci când vreți să mergeți la cinema. Cu toate astea, dacă preferați un film din anii trecuți care nu mai rulează în cinema am pentru voi și o listă de recomandări de filme pe care am găsit-o zilele astea și mi s-a părut foarte interesantă.